/Το Λαικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης(PFLP) καταδικάζει την Ιμπεριαλιστική επιθετικότητα στην Συρία

Το Λαικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης(PFLP) καταδικάζει την Ιμπεριαλιστική επιθετικότητα στην Συρία

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης καταδικάζει έντονα την Αμερικάνικη, Γαλλική και Βρετανική Ιμπεριαλιστική επιθετικότητα που στόχευσε την Συρία, με τους βάρβαρους πυραύλους τη νύχτα της 13ης Απριλίου.

Αυτή η επιθετικότητα εκθέτει εκ νέου το αληθινό πρόσωπο των ιμπεριαλιστικών κρατών, που ισχυρίζονται ότι επαινούν το διεθνές δίκαιο και σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η επίθεσή τους έρχεται εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους με διεθνή εκπροσώπηση στα Ηνωμένα Έθνη και κατά παράβαση των διεθνών κανόνων και προτύπων. Αυτή η επιθετικότητα ήταν προμελετημένη και με σκόπιμη επίθεση, η οποία συνδέεται μόνο με μία αμφιβολία, σε μια έρευνα σχετικά με την υποτιθέμενη χρήση χημικών όπλων που πρέπει να διεξαχθεί από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

Αυτή η επιθετικότητα έρχεται επίσης στο πλαίσιο της επίτευξης των στόχων και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων της σιωνιστικής οντότητας, των αντιδραστικών αραβικών καθεστώτων και των βίαιων αντιδραστικών δυνάμεων που χορηγούν και χρηματοδοτούν.

Αυτή η επίθεση και οι στόχοι της θα καταστραφούν στον βράχο της σταθερότητας του λαού και του κράτους της Συρίας, με τους οποίους είμαστε αλληλέγγυοι. Ανανεώνουμε το αίτημά μας προς όλες τις εθνικές δυνάμεις, τα κόμματα και τους διεθνείς οργανισμούς που απορρίπτουν αυτή την επιθετικότητα για να την καταδικάσουν και να σταθούν δίπλα στη Συρία μέσω διάφορων ενεργειών και λαϊκής κινητοποίησης.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
15 Απριλίου 2018