/Η παρουσία μας στην συγκέντρωση κατά του Τραμπ έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία

Η παρουσία μας στην συγκέντρωση κατά του Τραμπ έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία

Δυναμική ήταν η συμμετοχή έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία, στο έκτακτο κάλεσμα που έγινε κατά της απόφασης Τραμπ, ο οποίος προχώρησε στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Πολλές ελληνικές οργανώσεις και συλλογικότητες στήριξαν με την παρουσία τους το κάλεσμα που απηύθυνε το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» όπως και Νεολαία Παλαιστίνιων Ελλάδας, η Jafra και άλλες Παλαιστινιακές οργανώσεις καθώς και η Πρεσβεία της Παλαιστίνης. Θα πρέπει να τονιστεί πως εκτός του έκτακτου καλέσματος, τα κόμματα και οι νεολαίες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση, ήταν όλη την εβδομάδα σε κινητοποιήσεις για διαφορετικούς λόγους και σκοπούς. Για αυτό τον λόγο και μόνο τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο αλλά δείχνει και το πόσο γερά είναι τα θεμέλια που κρατάνε ζωντανή την σχέση φιλίας ανάμεσα στον Ελληνικό και τον Παλαιστινιακό λαό.

Μαζί με τις ελληνικές οργανώσεις, παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών και ξεχωριστό τόνο στην συγκέντρωση.

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφικό υλικό