/Παρέμβαση στην συναυλία του Νικ Κέιβ

Παρέμβαση στην συναυλία του Νικ Κέιβ

Το Μέτωπο Αντίστασης και αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» στα πλαίσια του διεθνούς καλέσματος της Παλαιστινιακής Καμπάνιας για το Ακαδημαϊκό και Πολιτιστικό Μποϊκοτάζ του Ισραήλ, για την ματαίωση της συναυλίας του Νικ Κέιβ στο Τελ Αβίβ, προχώρησε σήμερα σε παρέμβαση, στην συναυλία του στην Αθήνα στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε πανό που καλούσε τον Νικ Κέιβ να αλλάξει την απόφαση του και να μην παρευρεθεί τελικά στο Ισραήλ και να μην νομιμοποιήσει έτσι όλα τα εγκλήματα εις βάρος των Παλαιστινίων, κάποια από τα οποία ήταν αποτυπωμένα και πάνω στο πανό. Παράλληλα μοιράστηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια στους παρευρισκόμενους την ώρα που αυτοί περιμένανε για να μπουν στο γήπεδο και πετάχτηκαν ενημερωτικά τρικάκια κατά την είσοδό τους.

Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» με την ευκαιρία αυτής της δράσης θέλει να κάνει ξεκάθαρο πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενίσχυσης του Κινήματος Μποϊκοτάζ(BDS) του Σιωνιστικού Κράτους και σε όσους το στηρίζουν και παράλληλα καλεί όλο τον λαό να το ενισχύσει.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της παρέμβασης